Grandeur op bestelling

Lakei

Lakei

Lakei, een type dat natuurlijk niet in onze familie mag ontbreken. Hoe hij echt heet is iedereen vergeten, want hij wordt altijd Lakei genoemd. Lakei voelt zich overal thuis, is dol op zichzelf en altijd vrolijk. Lakei is dol op het openen van deuren. Het liefst staat hij aan het begin van de rode loper en begeleid hij elke gast met gepaste grandeur naar de ingang en doet hen later net zo makkelijk weer uitgeleide. Met Lakei komen u gasten vrolijk binnen en gaan ze met een vrolijk gevoel weer naar huis!

Maar Lakei kan natuurlijk nog veel meer!

Zo praat hij moeiteloos elke bijeenkomst aan elkaar, kan hij elk gewenst moment inspringen in uw programma en uw gasten wijzen op allerlei zaken die voor u van belang zijn. Ook heeft Lakei een ruime ervaring op pr gebied en weet hij als geen ander uw boodschap over te brengen op het publiek. Lakei is ook inzetbaar als gids of ceremoniemeester. Desgewenst kan Lakei de hele dag uw gasten begeleiden.

If you have the power to make someone happydo it.

The world needs more of that. ”

Dit zeggen onze opdrachtgevers

reviews

"Van onze gasten kregen we veel positieve reacties!"

“Van onze gasten kregen we veel positieve reacties over de leuke manier waarop ze door Lakei begroet werden en hoe hij ze motiveerde om zo leuk mogelijk op de foto te komen. Een mooi aandenken aan een geweldige dag.”

Maarten Klaucke – Nobel – Bruidegom

× Kan ik helpen?