Zie ginds komt de stoomboot

Sinterklaas

Sinterklaas kapoentje

Sinterklaas is een goede vriend van Hastala en wij beheren zijn agenda. Dat betekend dat u bij Hastala terecht kan voor een breed aanbod aan Sinterklaas gerelateerde activiteiten. Van grootschalige intochten tot huis of ziekenhuis-bezoeken en schoolfeesten.

Bij Hastala vinden we de uitstraling en uiterlijke presentatie van de goedheiligman heel belangrijk. Hier wordt dan ook extra veel aandacht aan besteed. Wanneer u de Sint boekt via Hastala bent u verzekerd van kwaliteit en een fantastische ervaring! Door onze ruime ervaring in de Sinterklaas en kinderentertainment sector zijn wij voorbereid op elke situatie. Onze Sint staat niet snel met zijn mond vol tanden. Wij werken voor verschillende organisaties en in de pretpark industrie.

 

Natuurlijk ben ik echt.

Als je aan mijn baard trekt zeg ik auw.”

Dit zeggen onze opdrachtgevers

reviews

"Een intocht om nooit te vergeten!"

“Sinterklaas en Hastala maakten van het bezoek aan ons winkelcentrum een intocht om nooit te vergeten! Een spectaculaire entree met zijn ‘stoomboot op wielen’ en een op maat gemaakte show op het hoofdpodium.”

Ina Ebbinge – Wake-up Events

"De perfecte Sinterklaas."

“Het is lastig een passend Sinterklaasbezoek te regelen voor onze zorginstelling. Met hulp van Hastala organiseren we inmidels enkele jaren een fantastisch feest voor onze cliënten. Hastala levert de perfecte Sinterklaas.”

P. Wiefferink – Zorggroep de Trans, Nooitgedacht

Sinterklaas in actie

 Foto’s

Deze klanten en opdrachtgevers

boekten Sinterklaas

Prijzen

Sinterklaas opties 

  • Bedrijfsbezoeken
  • Intochten
  • Scholen
  • TV en Media
  • Fotografie
  • Shows
  • Voice overs

Aftermovies

Bij Hastala zijn we gespecialiceerd in het produceren van Sinterklaas aftermovies. Een aftermovie is een perfecte communicatie tool voor marketing en het delen van emoties. Interresant voor Sinterklaas committees en gemeentes. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze aftermovies laten precies zien hoe de sfeer was tijdens een van de grootste intochten van Nederland. De video’s hebben echt een verhaal en nemen je mee tijdens het feest!

Fenny de Willigen

Secretaris, Stichting Sinterklaasintocht Assen

× Kan ik helpen?